16.04.2021

Numeroase vedete de top și o experiență emoționantă pentru fanii turneului - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 8:30 - 17:30
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Timisoara
  • Luni - Vineri
  • 8:00 - 17:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis

Stuttgart. Porsche Arena este gata pentru o săptămână de tenis la superlativ: șapte jucătoare din Top 10 mondial se aliniază la startul celei de-a 44a ediții a turneului Stuttgart care începe cu sesiunea de calificări sâmbătă la ora locală 10.00 (ore locale - CEST). Șase câștigătoare de Grand Slam vor fi, de asemenea, prezente. Câștigătoarea finalei din 25 aprilie va primi marele premiu: un Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo. Mai jos sunt cele mai importante informații și cifre despre evenimentul pe care jucătoarele l-au votat din nou drept turneul lor preferat din categoria sa. 

Fantastic de important pentru Porsche AG
„Porsche Tennis Grand Prix are deja o tradiție îndelungată. Turneul reprezintă o etapă sportivă importantă pentru tenisul feminin. Este, de asemenea, un moment fantastic pentru Porsche și regiunea Stuttgart, unul care incită atracție la nivel mondial. Pentru noi, este important și să ne îndeplinim responsabilitatea socială în aceste vremuri de pandemie, și să organizăm turneul. În același timp, suntem încântați de faptul că atât de multe vedete de top vor concura pe Porsche Arena. Pentru toți cei implicați, este un minunat semn de încredere”, spune Oliver Blume, președintele Comitetului executiv al Porsche AG.

Elita mondială pe Porsche Arena
Lista de înscrieri este condusă de Ashleigh Barty, actuala nr. 1 mondial. După ce și-a revendicat primul titlu de Grand Slam la French Open din Paris, câștigătoarea Porsche Race to Shenzhen 2019 a câștigat prestigiosul turneu final WTA din metropola chineză. Ea își va face prima apariție la Stuttgart, la fel ca americanca Sofia Kenin, care, în calitate de câștigătoare a Australian Open, a fost jucătoarea cu cel mai mare avans în clasament înregistrat în 2020. Grupul favoritelor de top o include și pe dubla campioană de mare șlem Simona Halep din România. Deținătoarea titlului, Petra Kvitova (Republica Cehă), se va întoarce, de asemenea, la Stuttgart. 

Trei tinere jucătoare din Germania în calificări
Alăturându-se ambasadorului Porsche Angelique Kerber, câștigătoare la Stuttgart în 2015 și 2016, la tragerea principală sunt alte două jucătoare ale Porsche Team Germany: Laura Siegemund (câștigătoare 2017) și Andrea Petkovic care au primit fiecare câte un wild-card. Tinerele talentate din echipele U-23 și juniori ai Asociației Germane de Tenis vor avea, de asemenea, șansa de a experimenta aerul rarefiat de la vârful WTA: în calificare, Nastasja Schunk, Alexandra Vecic și Katharina Gerlach, membre ale echipei Porsche Talent vor urmări să-și fructifice șansa de a accede pe tabloul principal, la fel ca Noma Noha Akugue, campioana germană în exercițiu, și Julia Middendorf, ambele sprijinite de echipa Porsche Junior.

Taycan Turbo S Cross Turismo pentru câștigătoare
Câștigătoarea Porsche Tennis Grand Prix primește în mod tradițional o mașină sport Porsche, ca mare premiu. „Cel mai frumos trofeu din turneele WTA” (Angelique Kerber) va avea pentru prima dată o transmisie pur electrică. Cu un Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo pus în joc, vedetele pot aștepta cu nerăbdare o mașină câștigătoare specială și experiențe de conducere electrizante. 

„Vrem să redăm un anumit nivel de normalitate oamenilor”
„A face posibil Porsche Tennis Grand Prix chiar și în aceste vremuri dificile este ceva care ne este extrem de drag. Dorim să răspândim un sentiment de încredere și să redăm un anumit nivel de normalitate oamenilor", a declarat dr. Sebastian Rudolph, vicepreședinte Comunicare, sustenabilitate și politici la Porsche AG la premiera noului format de streaming „Advantage 911 - The Porsche Tennis Talk”, care a avut loc în Muzeul Porsche. La Porsche ne îndeplinim responsabilitatea socială în multe domenii. În tenis, sprijinim echipa Porsche Talent și Porsche Junior Team din Asociația Germană de Tenis, care încurajează jucătoare și jucători germani talentați în structurile profesionale și îi însoțesc pe drumul spre o carieră de jucător profesionist de tenis. ”

Experiență de tenis multimedia pentru fani
Deși anul acesta Porsche Tennis Grand Prix trebuie organizat fără spectatori, fanii vor avea la dispoziție o experiență de turneu foarte intensă și emoționantă. Gama personalizată de servicii multimedia cuprinde de la transmisia live a fiecărui meci de simplu de pe site-ul web al turneului www.porsche-tennis.com până la o mare diversitate de servicii interactive. De exemplu, fluxul live poate fi urmărit dintr-o varietate de poziții ale camerei. Extragerea turneului va primi, de asemenea, o vizibilitate mai mare de această dată. Va avea loc pe terenul central la ora 14:00 în duminica de calificare și va fi prezentat în direct pe pagina principală a turneului. Fanii pot aștepta cu nerăbdare participarea reală și virtuală a vedetelor actuale de top precum Angelique Kerber și Ashleigh Barty, precum și a fostelor câștigătoare ale turneului, Julia Görges și Maria Sharapova. La televiziunea germană, turneul va fi transmis de canalul regional SWR, Eurosport și n-tv. De asemenea, va fi disponibil pe platforma de streaming DAZN. 

„Aces for Charity”: Porsche își dublează donația
Campania „Aces for Charity” este de mulți ani un punct important la Porsche Tennis Grand Prix. Pentru fiecare as reușit în timpul turneului, Porsche donează în mod normal 100 de euro, dar anul acesta compania a dublat suma la 200 de euro, având în vedere situația specială. Banii sunt împărțiți în mod egal între partenerii de caritate ai turneului, fundația „Stiftung Agapedia” și „Landessportverband Baden-Württemberg”. Acestea se preocupă să ofere activități sportive și recreative suplimentare copiilor și adolescenților pentru a diminua efectele pandemiei. La ediția Porsche Tennis Grand Prix din 2019, jucătorii au trimis în total 212 de ași și Porsche a rotunjit donația până la 30.000 de euro.

Serviciul pentru toți reprezentanții mass-media
Noul nostru hub media care conține toate informațiile relevante despre Porsche Tennis Grand Prix, cum ar fi comunicate de presă, rezultatele meciurilor, statistici, înregistrări audio ale conferințelor de presă cu jucători și fotografii, este disponibil jurnaliștilor la începutul turneului prin baza de date Porsche la presse.porsche.de/mediahub. Conținut suplimentar poate fi găsit în Porsche Tennis Media Guide.

Porsche în tenis
Porsche sponsorizează Porsche Tennis Grand Prix încă din 1978 și a devenit și organizator din 2002. În 2019, turneul de pe Porsche Arena din Stuttgart a fost votat, din nou, de jucătoare drept evenimentul lor preferat din categoria sa. În cadrul parteneriatului său global cu Women Tennis Association (WTA), Porsche este, de asemenea, partenerul principal al „Porsche Race to Shenzhen”, clasamentul oficial de calificare pentru turneul final Shiseido WTA Finals. Producătorul de mașini sport din Stuttgart este, de asemenea, partenerul auto exclusiv al WTA, precum și al finalelor WTA, iar anul acesta și al turneelor WTA de la Lyon și Sankt Petersburg. În calitate de partener premium al „Deutsche Tennis Bund” (DTB - Asociația Germană de Tenis), compania sprijină Porsche Team Germany în Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup) precum și jucătorii din echipa Porsche Talent Team și echipa Porsche Junior. Angelique Kerber, Julia Görges și Maria Sharapova reprezintă Porsche în tenis în calitate de ambasadoare ale mărcii. 

Contact