26.10.2020

Discover the Unknown, o aventură europeană epică, alături de Porsche Taycan - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 8:30 - 17:30
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Timisoara
  • Luni - Vineri
  • 8:00 - 17:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis

Praga /București. Cele mai mari metropole din lume sunt cunoscute pentru atmosfera vibrantă, arhitectura, istoria, viața de noapte sau gastronomia remarcabilă. Dar nu mulți se gândesc la Baku, Astana, Riga sau Belgrad ca la metropole vibrante ale lumii. Alimentat de spiritul său inovator, Porsche Taycan a început o călătorie prin Europa Centrală și de Est pentru a explora frumusețea unei regiuni care este încă necunoscută pentru mulți oameni din întreaga lume.

Turneul noului Porsche Taycan, complet electric, caută să descopere drumuri spectaculoase, arhitectură, gastronomie locală - tradițională sau progresistă și personalități remarcabile, alături de poveștile lor. Proiectul este denumit „Descoperă Necunoscutul” (#discovertheunknown) și a început în România, continuând în Ungaria, Republica Cehă, Țările Baltice, Polonia, Coasta Adriatică și regiunea Balcanilor, în prima parte.

„Reprezentăm o regiune incredibil de diversă, cu 27 de țări, 25 de limbi diferite, culturi unice, religii diferite, drumuri epice, inovații locale și personalități interesante. De la scena artistică din Republica Cehă la patrimoniul cultural al Georgiei, de exemplu, până la scena inovatoare și progresistă a țărilor baltice sau peisajele impresionante din Kazahstan, toate acestea sunt povești necunoscute pentru mulți oameni. Prin urmare, suntem pregătiți să le descoperim și să prezentăm regiunea noastră lumii. Și vrem să facem acest lucru dintr-un Porsche Taycan”, a declarat Michael Müller, Directorul General Porsche Europa Centrală și de Est.

De la mari legende la micro-tendințe noi și inovatoare în România
Aproape 8.000 de km prin toată România, de la mari legende la micro-tendințe noi: acesta a fost rezultatul primei etape epice a călătoriei Taycan. De la sălbăticia nealterată a Deltei Dunării, la coasta Mării Negre și la monumentalul drum Transfăgărășan din Transilvania, prin Bucureștiul eclectic, Taycan Turbo S a dat peste peisaje uluitoare și personalități care inspiră. De la noua generație, decisă să inoveze și să aducă schimbări în diferite domenii, până la colecționarii pasionați de mașini - toți modelează scena locală a României și îi conferă personalitatea sa specifică.

În București, echipa #DiscoverTheUnknown a vizitat una dintre cele mai importante și mai exclusiviste colecții private de automobile, cea aparținând tenismenului legendar și omului de afaceri Ion Țiriac. Bun prieten cu familia Porsche, Ion Țiriac deține, în colecția sa, exemplare unice, unele semnate, chiar, de creatorii lor. Astfel, un 918 Spyder, achiziționat în 2015, poartă semnătura lui Wolfgang Porsche, dar exotic este și tractorul Porsche, diesel, din 1968 sau modelul 911 Exclusive Series din 2017. Dintre cele peste 400 de automobile deținute de Ion Țiriac, expuse publicului în galeria Țiriac Collection din apropierea Bucureștiului sunt circa 200 de unități. Colecția sa Porsche începe cu un 356A, din 1957, cele mai recente achiziții fiind două exemplare 911 Speedster, din 2019.

Printre personalitățile care au vorbit despre frumusețea ascunsă a României s-au mai numărat Dan Coma, artizan într-ale pielăriei cu o istorie de mai multe generații și furnizor oficial al Casei Regale, surorile Ana și Irina Wagner, care dau viață porțelanului transformându-l, prin pictura manuală, în obiect de artă și de colecție, dar și chef Radu Ionescu care își pune semnătura pe niște preparate pe cât de creative, pe atât de gustoase, la Kaiamo.

“Am vrut să arătăm lumii frumusețea peisajelor noastre, a oamenilor noștri, modul nostru de viață și poveștile noastre - cine suntem. Această călătorie internațională cu Taycan vorbește de la sine și bucuria noastră este că ea a început în România. Pentru mulți oameni, o mașină complet electrică nu ar fi probabil prima alegere pentru o astfel de aventură. Tocmai de aceea se potrivește atât de bine cu ideea proiectului. Explorarea României ar putea să nu fie prima alegere, dar aventura descoperirii ei va fi, cu siguranță, o surpriză” spune Alin Tapalaga, General Manager Porsche Inter Auto România.

#discovertheunknown este prezent pe toate platformele de socializare Porsche
Taycan Turbo S este însoțit de o echipă experimentată de fotografi, operatori video și operatori de drone. Cu ajutorul canalelor sale de socializare, Porsche își propune să dezvăluie întregii lumi frumuseți neexplorate ale acestei regiuni unice.
Primul film din seria internationala a proiectului Discover the Unknown, The Beauty of Romania, poate fi urmarit pe canalul nostru YT:
https://youtu.be/WgFQAjDxijU

Contact