08.02.2021

Centrul Porsche București devine partener Porsche Exclusive Manufaktur - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 8:30 - 17:30
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Timisoara
  • Luni - Vineri
  • 8:00 - 17:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis

București. Centrul Porsche București a primit recent statutul de partener Porsche Exclusive Manufaktur, distincție rezervată doar unui număr limitat de reprezentanțe Porsche din întreaga lume. Standardele extrem de înalte ale producătorului auto din Zuffenhausen permit acest statut doar pentru 100 dintre cele mai bune reprezentanțe ale sale, dintr-un total de peste 650, oferindu-le acces exclusiv la o lume cu nenumărate posibilități de personalizare pentru clienții lor.

„Suntem onorați să facem parte dintr-un cerc atât de restrâns de parteneri și ne bucurăm că putem oferi clienților noștri locali acces la caracteristici unice, culori, materiale și mașini în serie limitată”, spune Alin Tapalagă, CEO Porsche Inter Auto România. ”Acest lucru se datorează rezultatelor noastre excelente de până acum, precum și atenției noastre în decorarea și modernizarea showroom-ului nostru la cele mai înalte standarde, în urma unei investiții importante. Sunt recunoscător echipei noastre, precum și clienților noștri, deoarece dragostea și aprecierea lor pentru marca noastră ne-au adus aici. În ceea ce privește interesul lor față de Porsche Exclusive Manufaktur, pot spune că avem deja în lucru câteva cerințe speciale.”

Clienții români pot alege acum dintre zeci de culori exterioare, precum si combinatii speciale de piele și cusături la interior. Există peste 600 de combinatii în programul de personalizare, dar Porsche Exclusive Manufaktur poate îndeplini dorințe foarte precise pentru clienții care caută ceva cu adevărat unic, atâta timp cât cererile sunt în conformitate cu calitatea, siguranța rutieră și alte cerințe legale.

De altfel, clienții pot admira în Centrul Porsche București un exemplar superb 911 Targa 4S personalizat de departamentul Porsche Exclusive Manufaktur, în culoare exterioară Meissen Blue, asortată la interior cu pachetul piele Albastru Graphite. Pachetul de dotări opționale mai include roți Exclusive Design 20/21 inch în negru lucios, cadran cronometru Sport Chrono alb și instrumente de bord albe, privacy glass, scaune confort reglabile pe 14 directii, volan GT sport încălzit și un sistem audio Surround Bose. Pachetul de dotări opționale de pe acest model depășește 40.000 de euro plus TVA.

În plus față de utilizarea materialelor premium precum piele naturală, Alcantara®, fibră de carbon, lemn masiv sau aluminiu, cel mai valoros atu pentru Porsche Exclusive Manufaktur rămân mâinile pricepute ale celor 30 de artizani Porsche.

„Porsche Exclusive Manufaktur duce măiestria, experiența și pasiunea la un nivel cu totul nou, adăugând inspirația clienților săi și creând opere de artă absolut unice pe 4 roți”, spune Adrian Pascu, Managing Director marca Porsche in România. „Artizanii noștri pot transfera o parte din personalitatea proprietarului asupra mașinii - transformând astfel un Porsche în mașina ta Porsche.”

Pentru lansarea modelului complet electric Taycan, Porsche a mărit spațiul de lucru al diviziei cu până la 2.000 de metri pătrați, construind și un spațiu de depozitare de 150 de metri pătrați. Și echipa de experți și artizani s-a extins, ca urmare a creșterii cererii.

Puțină istorie

Rădăcinile acestei divizii Porsche datează din anii 1950, de la o cerință specială de acoperire a unui 356 cu blană artificială, iar din 1978, departamentul de cereri speciale și-a asumat oficial rolul, ocupându-se de modificări speciale ale mașinilor de serie. În 1983, Porsche a construit o versiune de stradă a mașinii de curse tip 935 într-o singură unitate de producție, iar în 1989 a livrat șapte exemplare 959 pentru un șeic, care au rămas unice până în prezent. În 2003, designerul de mobilă Carlo Rampazzi a primit 911 Turbo Cabriolet al viselor sale: în portocaliu - la interior și la exterior, după ce a adus la Zuffenhausen mostra originală pentru schema de culori neobișnuită: o farfurie. În 2014-2015, departamentul a adus la viață un mic lot limitat la 100 de modele din seria Panamera Exclusive, în timp ce în 2017-2018 a prezentat seria 911 Turbo S Exclusive, limitată la 500 de unități.

Contact