Noul Macan

Noul Macan

Descriere scurta

Pentru noi, estetica nu este pur și simplu superficială. Dar întotdeauna o expresie a personalității noastre.

Cu aspectul său dinamic global, Macan este inconfundabil o mașină sport. Spatele său reproiectat pare extrem de puternic. Ca o linie îndrăzneață sub propria sa semnătură, noua bandă opțională caracteristică accentuează sigla Porsche, îmbunătățită de noile lămpi de frână cu patru puncte, atât funcțional, cât și vizual.

Umerii largi deasupra roților din spate amintesc de modelul 911. Și o demonstrație vizuală suplimentară a naturii pe care o are roadmanul noului Macan.

Flancul său este, de asemenea, de obicei Porsche. Din acest unghi, fiecare mușchi pare a fi energizat – ca un prădător gata să se repeadă. Linia de acoperiș se înclină spre spate, la fel ca un coupé, creând astfel un contur caracteristic al mașinii sport cu o înaltă calitate aerodinamică. Designerii noștri numesc acest lucru Porsche flyline.

Mesaj*

Performanta si manevrabilitate

Nu mai este vorba numai despre mobilitate. Noi nu conducem pur și simplu pentru a călători de la A la B. Pe drum există multe de descoperit și de experimentat. În fiecare secundă dorim să simțim că viața noastră este dinamică, pe drum și în mașina noastră sportivă.

Focalizând întotdeauna pe performanța absolută. Așa cum ne-am aștepta de la o mașină sport adevărată.

Un Porsche oferă mai mult decât putere singură. Cum ar fi sistemul activ de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM), tracțiunea, siguranța, direcția excepțională și manevrabilitatea excepțională – dovada clară a ingineriei tradiționale a Porsche.

Și cum rămâne cu confortul? De asemenea, în aprovizionare abundentă, desigur, cu toate caracteristicile sportive și de control. Suspensia pneumatică opțională garantează o înălțime constantă pe orice teren. Porsche Active Suspension Management (PASM) reglează activ și continuu forța de amortizare. Pentru fiecare roată individuală. Rezultatul? Cresterea confortului si sportivitatii – pe toate scaunele.

Comfort

Pentru noi, conducerea unei mașini sport este o experiență intensă, care implică toate simțurile noastre. Dar endorfinele nu sunt doar eliberate de performanță și de adrenalină. Datorită interiorului din piele de înaltă calitate, noul Macan vă face să vă simțiți fericit de îndată ce intrați. Cu consola centrală ascendentă, lângă volanul multifuncțional opțional GT, care contribuie la senzația reală de mașină sport.

Urechile dvs. sunt, de asemenea, pentru un tratament: sistemul opțional de evacuare sport face ca sunetul tipic Porsche să pară și mai puternic. Vizionați experiența audio: sistemul surround BOSE® și sistemul de sunet surround Burmester® High-End sunt disponibile ca opțiuni pentru modelele Macan.

Pentru a putea să respirați liber în timp ce vă bucurați de experiență, este prevăzut standardul climatizării automate cu trei zone. Ionizatorul opțional este o nouă adăugire – pentru o calitate îmbunătățită a aerului care vă îmbunătățește bunăstarea.

Porsche Connect

Viețile noastre sunt eclectice și palpitante. Suntem în permanență în mișcare și vrem să știm ce se întâmplă în jurul nostru. Noul ecran cu ecran tactil de 10,9 “cu rezoluție full-HD oferă interfețe și mai mult cu următoarea dvs. aventură. Ecranul de pornire personalizabil este intuitiv de utilizat.

Sistemul standard de navigație online vă asigură că ajungeți la următoarea dvs. aventură și mai rapid. Connect Plus vă ajută cu informații despre trafic în timp real și actualizări de hărți online. Aplicația Porsche Connect vă permite să determinați destinația dorită și să o trimiteți la Macan – în timp ce căutați un spațiu de parcare gol.

Ce altceva ai nevoie pentru călătoria ta? Piesa ta de sunet, desigur: cu funcția de streaming muzical a aplicației Porsche Connect.

Noul Macan

Fotografii

Conecteaza-te cu Centrul Porsche Inter Auto
Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×