Noul Macan

Noul Macan

Descriere scurta

Noul Macan vine echipat cu un motor turbo cu patru cilindri eficient, pe benzină, 2,0 litri, cu îmbunãtãțiri la geometria camerei de combustie și cu filtru de particule pentru motorul pe benzinã. Modelul a suferit o transformare completă, iar cele mai importante noi caracteristici în materie de design, confort, conectivitate și dinamică de condus includ panoul tridimensional de lumini LED din spate și noul sistem Porsche Communication Management, complet interconectat, cu ecran tactil de 10,9 inchi, din interiorul vehiculului. Noul Macan și-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Paris.

Mesaj*

Date tehnice

Putere
180 kW
Accelerare 0-100 km/h
6.7 s
Viteza maxima
225 km/h
Consum l/100 km
8.1
Emisii CO2 in g/km
185
Capacitatea portbagaj-scaunele ridicate
500 l
Capacitatea portbagaj-scaunele rabatate
1,500 l

Descriere

Șasiu perfecționat, pentru un echilibru sporit. Dinamica noului Macan rămâne cea mai importantă calitate tehnică. Șasiul revizuit crește nivelul de confort și face noul Macan mai plăcut la condus ca niciodată. La fel ca în cazul mașinilor sport, acesta vine echipat cu anvelope de dimensiuni diferite, permițând conducătorului auto să profite din plin de avantajele sistemului inteligent de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM) și să adopte un stil de condus dinamic. Pneurile nou dezvoltate, cu caracteristici de performanță îmbunătățite, asigură o dinamică laterală mai bună. Diametrele roților variază de la 18 inchi, în echiparea standard, la 21 inchi, cea de-a doua dimensiune fiind disponibilă opțional.

Un design optimizat, cu lumini full LED și o nouă paletă de culori
Aliniindu-se la ADN-ul de design Porsche, noul Macan etalează un panou tridimensional cu LED-uri în partea din spate. Luminile de frână cu design în patru puncte constituie o altă caracteristică reprezentativă pentru identitatea mărcii. Tehnologia LED este încorporată ca standard în farurile principale nou proiectate, în timp ce opțiunea Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) poate fi utilizată pentru a controla distribuția luminii. Partea frontală a noului Macan a fost complet reproiectată și pare acum mai lată. De asemenea, clienții pot acum alege dintre patru noi finisaje exterioare – Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic, Miami Blue și Crayon.

Opțiuni noi: volan sport GT, ionizator de aer și asistent de trafic
Pentru noul Macan este disponibilă o gamă extinsă de opțiuni cu sisteme avansate de asistență. Volanul sport GT, disponibil opțional, reflectă stilul modelului 911. Un comutator pentru schimbarea modului de condus, integrat în volan – inclusiv butonul ”sport response” – face parte din pachetul opțional Sport Chrono, care poate fi inclus pe Macan. Noul sistem de asistență în trafic utilizează funcția Adaptive Cruise Control pentru a permite vehiculului să ruleze la viteze de până la 60 km/h, asigurând călătorii mai plăcute și mai relaxante. Pe lângă abilitatea de a accelera și de a frâna semi-automat, sistemul ajută conducătorul auto să rămână pe banda sa în ambuteiaje sau atunci când traficul e încetinit. Porsche a extins și lista opțiunilor de confort, care include acum un parbriz încălzit și un ionizator de aer. Acesta din urmă, împreună cu filtrul de aer pentru particule fine (inclus în echiparea standard), îmbunătățește calitatea aerului din habitaclu.

Complet interconectat: Porsche Connect Plus și navigație online în standard
Noul Macan oferă o gamă largă de posibilități digitale prin utilizarea noului Porsche Communication Management (PCM). Ecranul tactil full HD are acum o lățime de 10,9 inchi (anterior 7,2 inchi). La fel ca în Panamera și Cayenne, interfața poate fi adaptată pentru a răspunde cerințelor individuale ale utilizatorilor, prin pictograme predefinite. Complet interconectat în echiparea standard, noul sistem include navigație online, pregãtire pentru telefonul mobil, două interfețe audio și control vocal inteligent. Alte dotări standard includ Porsche Connect Plus (cu modul de comunicare LTE și cititor de cartele SIM), hotspot WLAN și o serie de servicii Porsche Connect. Abilitatea de conectare la Here Cloud, care este utilizată în scopuri de navigație, este esențială. Datele din cloud furnizează conducătorului auto informații actualizate online, permițând astfel recalcularea rapidă a rutei. Aplicațiile Porsche Connect și Porsche Car Connect îi permit conducătorului auto să comunice cu SUV-ul său Macan prin intermediul smartphone-ului. Aplicația Offroad Precision poate fi utilizată pentru a face experiențele off-road cu noul Macan chiar mai autentice și pentru a le înregistra.

Noul Macan

Fotografii

Conecteaza-te cu Centrul Porsche Inter Auto
Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×