Noul Cayenne S Coupé

Noul Cayenne S Coupé

Descriere scurta

Stuttgart. Porsche lansează o noua variantă puternică a modelului Cayenne Coupé: automobilul poate fi deja comandat și va ajunge în centrele Porsche la sfârșitul lunii iulie. Motorul V6 de 2,9 litri, twin-turbo, care produce 324 kW (440 CP) este inima noului Cayenne S Coupé. Cuplul maxim de 550 Nm asigură SUV-ului Coupé o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,0 secunde, în condițiile de echipare cu pachetul standard Sport Chrono. Această valoare scade la 4,9 secunde, cu cele trei pachete sportive opționale. Viteza maximă atinsă este de 263 km/h.
În plus față de pachetul Sport Chrono, dotarea standard include funcția Power Steering Plus, jante din aliaj de 20 de inci, Park Assist în față și în spate, inclusiv cameră pentru marșarier și Porsche Active Suspension Management (PASM).

Mesaj*

Date tehnice

Putere
440 PS/324 kW
Accelerare 80-120 km/h
3.6 s
Viteza maxima
263 km/h

Consum l/100 km
9.4-9.2
Emisii CO2 in g/km
216-212

Capacitatea portbagaj-scaunele ridicate
625 l
Capacitatea portbagaj-scaunele rabatate
1540 l

Descriere

Cu noul Cayenne S Coupé, gama se extinde, dar Porsche Cayenne Coupé de 250 kW (340 CP) și Cayenne Turbo Coupé de 404 kW (550 CP) vor fi deja disponibile la reprezentanțe de la sfârșitul lunii mai. Cele mai importante aspecte ale modelului Coupé includ linii mai clare cu o secțiune spate unică, spoilerul adaptabil pentru plafon, două concepte de acoperiș diferite și o banchetă spate cu caracteristicile a două scaune individuale, având o poziție care este coborâtă cu 30 de milimetri, comparativ cu Cayenne. Automobilul dispune, în dotarea standard, de un plafon panoramic fix, din sticlă, de 2,16 m2 și, opțional, de un plafon din carbon, conturat, care oferă aspectul caracteristic al unei mașini sport.

Motor inovator de șase-cilindri cu dispunere turbo centrală
Motorul de 2,9 litri twin-turbo al modelului Cayenne S Coupé oferă un cuplu maxim de 550 Nm pentru un interval extins de viteze, la turații, între 1.800 și 5.500 rpm. Ambele turbocompresoare au fost dispuse central, în interiorul V-ului format de cilindri. Astfel motorul cu dimensiuni compacte a fost instalat într-o poziție mai joasã, în interiorul vehiculului. Acest fapt scade centrul de greutate și îmbunãtãțește dinamica laterală. Traseul scurt de evacuare dintre camerele de combustie și turbocompresoare produce o reacție deosebit de spontană a motorului și o creștere mai rapidă a puterii. Galeria de evacuare a fost integrată în chiulasă, ceea ce reduce greutatea, iar asta înseamnă că galeria este înconjurată de lichidul de răcire. Acest lucru asigură o ardere foarte eficientă, în special la sarcină maximă.

Proporții mai dinamice și elemente specifice de design
Linia plafonului, mult mai abruptă, care „cade” spre spate, face ca modelul Cayenne Coupé să arate mai dinamic. Acest efect este susținut de un spoiler fix al plafonului, care accentuează silueta distinctă a variantei Coupé. Parbrizul și stâlpul A sunt mai reduse comparativ cu modelul Cayenne, datorită plafonului coborât cu aproximativ 20 de milimetri. Ușile și aripile din spate, redesenate, lărgesc ”umerii” automobilului cu 18 milimetri, contribuind la alura sa musculoasă. Pe fiecare model Cayenne Coupé, un spoiler al plafonului este combinat cu un nou spoiler spate fix, ca parte a pachetului Porsche Active Aerodynamics (PAA). Spoilerul este integrat armonios în silueta modelului și se extinde cu 135 mm la viteze de peste 90 km/h, mărind forța deportantă pe puntea spate, îmbunătățind stabilitatea.

Noul Cayenne S Coupé

Fotografii

Conecteaza-te cu Centrul Porsche Inter Auto
Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×