Evenimente locale si lansari

Evenimente locale si lansari

Porsche_ChampDuGolf_125

Lansare Panamera Sport Turismo

28 Octombrie 2017

_WPS5644

Lansare Cayenne Timisoara

14 Decembrie 2017

Porsche RoadTour, editia 2016 pe Autodromul Titi Aur

În fiecare an, o flota cu cele mai noi modele Porsche de la fabrica porneste într-o caravană in jurul capitalei. Anul acesta, echipa Porsche a ales o destinatie deosebita, autodromul Titi Aur, unde au fost organizate probe speciale pentru a testa performanta masinii, indemanarea soferilor si pentru a imbunatatii abilitatile de condus, atat pe circuit, cat si in situatii imprevizibile.

Noul Porsche Panamera

3 Noiembrie 2016

Lansare_Cayenne_086

Lansare Cayenne Stejarii Country Club

28 Noiembrie 2017

Noul Porsche 911

14 Ianuarie 2016

Porsche Road Tour prin orase din Romania

Porsche RoadTour prin orase din Romania

În fiecare an, cele mai noi modele Porsche pornesc într-o caravană pentru a cuceri România, oraș cu oraș. Anul acesta, echipa Porsche a parcurs mii de kilometri, trecând prin Bacău, Cluj, Oradea, Sibiu, Brașov, Suceava, Constanța, Timișoara și Arad, pentru a prezenta modelele Porsche și a organiza test drive-uri cu clienți actuali și potențiali.

Le Mans – Bucuria victoriei cu numarul 18

Anul acesta am avut parte de una dintre cele mai dramatice curse pe care le-a văzut vreodată legendarul circuit de la Le Mans. Timp de aproape 24 de ore duelul dintre Porsche și Toyota s-a dus la cele mai înalte cote…

Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×