18.12.2019

Model nou GTS de la Porsche: cel mai sportiv Macan - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 8:30 - 17:30
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Timisoara
  • Luni - Vineri
  • 8:00 - 17:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Stuttgart. Porsche completează seria Macan cu un model deosebit de sportiv. Noul Macan GTS se lansează cu un motor puternic, șasiu orientat spre performanță, design caracteristic și echipament îmbunătățit. Motorul V6 biturbo de 2,9 litri oferă 280 kW (380 CP) - o creștere de 15 kW (20 CP) în comparație cu modelul precedent. Cu noua transmisie cu dublu ambreiaj PDK adaptată și pachetul opțional Sport Chrono, Macan GTS poate accelera de la zero la 100 km / h în 4,7 secunde, cu trei zecimi de secundă mai repede decât înainte şi atinge o viteză maximă de 261 km / h.

Printre altele, noul membru al familiei SUV compacte a Porsche a obținut abrevierea GTS, care vine de la „Gran Turismo Sport”, datorită dinamicii sale de conducere deosebite. Sistemul activ de control al amortizării Porsche Active Suspension Management (PASM) a fost special reglat. Garda la sol a fost, de asemenea, coborâtă cu 15 milimetri pentru o dinamică laterală mai mare. Suspensia adaptivă cu aer este disponibilă opțional, reducând garda la sol cu încă 10 milimetri. Echipat standard cu roți RS Spyder Design de 20 inci și frâne de fontă de dimensiuni generoase (360 x 36 milimetri în față, 330 x 22 milimetri în spate), noul Macan GTS impresionează prin agilitatea și receptivitatea unei mașini sport adevărate. Opțional, decelerația poate fi îmbunătățită cu ajutorul frânelor Porsche Surface Coated Brake (PSCB) cu acoperire din carbură de tungsten sau a plăcuțelor de frână ceramice, Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Acustic, sistemul de evacuare sport, standard, adaptat special pentru GTS, accentuează plăcerea de a conduce noul Macan GTS. Un motor V6 de 2,9 litri se află în centrul experienței acustice. Dispunerea turbo centrală, cu două turbocompresoare în interiorul V al motorului, permite o reacție directă deosebită. Cuplul maxim de 520 Nm (plus 20 Nm) este disponibil de la 1.750 la 5.000 rpm. Cel mai sportiv model Macan consumă 9,6 litri de combustibil la 100 de kilometri conform NEDC.1)

Design individual cu accente negre
Noul Macan GTS subliniază statutul său sportiv excepțional și din punct de vedere vizual. Pachetul standard Sport Design, cu o față nouă, un decupaj spate nou și ornamente aripi impresionante, conferă mașinii un aspect distinctiv. Bara față și secțiunea frontală sunt caracterizate de elemente vopsite în negru - o caracteristică distinctivă a tuturor modelelor Porsche GTS. Farurile LED cu sistem de lumină dinamică Porsche (PDLS) și luminile de spate tridimensionale, cu bară de lumină LED sunt de asemenea într-o nuanță întunecată. Farurile LED pot fi comandate, opțional, în negru cu PDLS Plus. Garda redusă cu 15 milimetri, roțile de 20 inci RS Spyder Design cu negru lucios satin, etrierele de frână roșii și benzile decorative în negru lucios, subliniază, de asemenea, aspectul de înaltă performanță. Culoarea neagră marchează și accentele din spate: aici, difuzorul și dopurile de siguranță ale sistemului de evacuare sport standard sunt vopsite în această culoare.

Scaunele sport exclusiv GTS și materiale premium
Materiale de înaltă calitate, cum ar fi Alcantara® de pe panourile centrale ale scaunelor, de pe cotiere și de pe panourile din uşi, precum și aluminiul, vă permit să remarcați și să simțiți caracteristicile sportive și elegante ale Macan GTS și în interior. Volanul sport multifuncțional, cu marginea din piele netedă și cu padele pentru schimbarea vitezelor este disponibil în echiparea standard, la fel și scaunele sport, exclusiv proiectate pentru GTS, cu reglare pe opt căi și susţinere laterală pronunțată, pentru un sprijin stabil în timpul virajelor dinamice. Tapițeria de piele GTS de culoare Carmine Red sau Crayon, cu elemente suplimentare din Alcantara® și accente de culoare, sistemul BOSE® Surround Sound și noul suport pentru smartphone cu funcție de încărcare prin inducţie se numără printre numeroasele opțiuni de personalizare. De asemenea, controlul adaptiv al vitezei, inclusiv Traffic Jam Assist, Park Assist cu camera cu vedere din spate și Surround View, un parbriz încălzit și un ionizator, disponibile de asemenea opțional, cresc siguranța și confortul.

Noul Macan GTS este disponibil la comandă acum. În România, prețurile pornesc de la 80.354,75 de euro, inclusiv TVA și cu echipamente specifice țării.

Informații suplimentare, precum și materiale foto și video găsiți în Porsche Newsroom: newsroom.porsche.com.

Valorile consumului și ale emisiilor de CO2 au fost calculate utilizând noua procedură de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial (WLTP). Valorile NEDC derivate din aceasta trebuie să fie în continuare specificate, pentru moment. Aceste valori nu pot fi comparate cu valorile calculate pe baza procedurii de măsurare NEDC utilizată anterior.

1)Datele nu se aplică Danemarcei, Franței, Suediei, Islandei, Elveției, Austriei, Finlandei, Olandei, Norvegiei, Belgiei, Maltei, Ciprului.
2) Datele se aplică numai Danemarcei, Franței, Suediei, Islandei, Elveției, Austriei, Finlandei, Olanda, Norvegia, Belgia, Malta, Cipru
Contact