News
Ultimele stiri

News

Cayenne Coupé sărbătorește premiera asiatică

17 April 2019

Shanghai. Lansare grandioasă Cayenne Coupé: noul model SUV de la Porsche sărbătorește premiera marți, la “Auto Shanghai”, unul dintre cele mai importante show-uri auto din Asia. Noul Porsche va putea fi vizionat la stand până în data de 25 aprilie și va juca un rol major în dezvoltarea producătorului de mașini sport în China.

“Cu Cayenne Coupé, am adus o versiune specială a modelului nostru cel mai apreciat de clienții chinezi Porsche”, declară Oliver Blume, președintele Comitetului Executiv al Porsche AG, la lansare: “Ne extindem familia Cayenne cu un automobil care demonstrează un caracter foarte puternic. Și, ca în orice alt segment în care concurăm, ne dorim ca acest Coupé să fie cea mai sportivă opțiune din clasa sa. De aceea continuăm să dezvoltăm gama noastră de produse în mod concentrat, pentru a oferi clienților noștri ceea ce-și doresc și, totodată, pentru a câștiga clienți noi – în special aici, în China, cea mai mare piață individuală pentru noi”.

Progresiv, atletic și emoțional datorită elementelor de design personalizate
Porsche a livrat peste 31.000 de unități ale Cayenne în China, în 2018, reprezentând o creștere cu 19% față de anul precedent. Producătorul de automobile sportive dorește să continue să crească în segmentul SUV cu varianta Coupé. Coupé include toate performanțele actualului Cayenne, dar are un design și mai dinamic și noi detalii tehnice care îl poziționează ca fiind mai progresiv, mai atletic și mai emoțional. Linia plafonului, mult mai abruptă, care „cade” spre spate, face ca modelul Cayenne Coupé să arate mai dinamic și îl poziționează drept cel mai sportiv model din segment. Parbrizul și stâlpul A sunt mai reduse comparativ cu modelul Cayenne, datorită plafonului coborât cu aproximativ 20 de milimetri. Ușile și aripile din spate, redesenate, lărgesc umerii acestui autovehicul cu 18 milimetri, contribuind la identitatea sa musculoasă. Spoilerul plafonului este combinat cu un nou spoiler spate, adaptiv, care se extinde cu 135 mm la viteze de peste 90 km / h, mărind forța deportantă pe puntea spate. Asta înseamnă o stabilitate mai mare la condus.

Plafon din sticlă fixă panoramică, dotare standard – plafon din carbon, ca opțiune
Noul Cayenne Coupé dispune de un plafon din sticlă fixă panoramică de 2,16 m2 în dotarea standard. Un plafon din carbon conturat este disponibil opțional pentru Coupé. Acesta face parte dintr-un total de trei pachete sportive opționale ușoare, care includ și pachetul Sport Design, noile jante ușoare de 22 inci, GT Design, precum și partea centrală a scaunelor din țesătură în carouri. Noul Cayenne Coupé oferă spațiu suficient pentru maximum patru persoane, ca standard. În față, noile scaune sport opționale, cu tetiere integrate, oferă un confort excepțional și suport lateral optim. În spate, modelul vine echipat în standard cu o banchetă care are caracteristicile a două scaune individuale. Alternativ, bancheta spate cu trei locuri poate fi comandată fără costuri suplimentare. Locurile pasagerilor din spate sunt coborâte cu 30 de milimetri față de Cayenne. Capacitatea portbagajului este de 625 de litri – ideală pentru utilizarea de zi cu zi – și crește până la 1.540 de litri când scaunele din spate sunt rabatate (Cayenne Turbo Coupé: 600 până la 1.510 litri). Echiparea standard extinsă include funcția de direcție sensibilă la viteze, jante din aliaj de 20 de inci, Park Assist în față și în spate, inclusiv cameră pentru marșarier, Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono.

Două motoare de înaltă performanță sunt disponibile la lansarea pe piață. Cayenne Coupé, cu motor cu șase cilindri, turbocompresor și o capacitate de trei litri oferă 250 kW (340 CP) și un cuplu maxim de 450 Nm. Modelul Cayenne Turbo Coupé, de top, se îndreaptă spre linia de start cu un motor de 4 litri, twin-turbo, 404 kW (550 CP) și un cuplu maxim de 770 Nm.

Entuziasm pentru creșterile Porsche în China
Cu peste 80.000 de autovehicule expediate, China a fost din nou cea mai mare piață individuală pentru Porsche în 2018. “Este fascinant să vedem cum a crescut interesul și entuziasmul pentru Porsche în ultimele decenii în China”, spune Jens Puttfarcken, președinte și CEO al Porsche China. Primul Porsche Experience Centre din Asia a fost deschis în urmă cu un an, în Shanghai, pentru a dezvolta o bază a fanilor din Orientul Îndepărtat. Acesta este situat la Shanghai International Circuit și include un domeniu de 10 hectare unde vizitatorii trăiesc experiențe unice bazate pe autovehiculele Porsche, atât pe pistă, cât și în afara ei.

Materialul de ilustrație disponibil în Newsroom-ul Porsche (http://newsroom.porsche.de) și în baza de date media Porsche (presse.porsche.de).

Cayenne Coupé:
consum mixt de combustibil 9,4-9,3 l / 100 km; emisii mixte de CO2 215-212 g / km

Cayenne Turbo Coupé:
consum mixt de combustibil 11,4-11,3 l / 100 km; emisii mixte de CO2 261-258 g / km

Valorile consumului și ale emisiilor de CO2 au fost calculate utilizând noua procedură de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial (WLTP). Valorile NEDC derivate din aceasta trebuie să fie în continuare specificate, pentru moment. Aceste valori nu pot fi comparate cu valorile calculate pe baza procedurii de măsurare NEDC utilizată anterior.

Informații suplimentare privind consumul oficial de carburant și emisiile specifice de CO2 ale autoturismelor noi sunt disponibile în publicația “Liniile directoare privind consumul de carburant, emisiile de CO2 și consumul de energie al autoturismelor noi”, care este disponibil gratuit din toate punctele de vânzare și de la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT).

Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×