News
Ultimele stiri

News

Porsche încheie un parteneriat cu Hugo Boss

12 November 2018

Stuttgart/Metzingen. Parteneriat cu Hugo Boss: Porsche a semnat un acord de colaborare pe mai mulți ani cu compania de modă din Metzingen. Ca partener vestimentar oficial, Hugo Boss va crea echipamentul întregii echipe Porsche Motorsport – atât pe cel de circuit, cât și pe cel pentru atelierele de service. Colaborarea include și furnizarea echipamentului pentru viitoarea echipă Porsche de Formula E. Începând cu decembrie 2019, constructorul de mașini sport va intra în campionatului destinat mașinilor de curse electrice, cu propria echipă de la fabrică.

”Formula E este un campionat extrem de atractiv”, spune Oliver Blume, președintele Consiliului Director al Porsche AG. ”Acesta ne oferă mediul perfect pentru dezvoltarea continuă a vehiculelor noastre din punct de vedere al eficienței și al durabilității. Așteptăm cu nerăbdare debutul echipei noastre în sezonul 2019/2020 al campionatului. Celebra companie de modă Hugo Boss este un partener perfect ca furnizor de echipament pentru noul capitol Porsche în motorsport.”

”Atât Hugo Boss, cât și Porsche promovează ideea de inovație și caută în permanență să creeze produse cât mai aproape de perfecțiune”, spune Mark Langer, CEO Hugo Boss AG. ”Pe parcursul ultimilor ani și decenii, am colaborat deja cu succes în domeniul motorsport. De aceea, sunt încântat că noul nostru parteneriat va duce experiența noastră la un alt nivel, odată cu înscrierea Porsche în campionatul de Formula E.”

Parteneriatul dintre cele două companii acoperă și alte zone în afara motorsportului. De exemplu, casa de modă va oferi spre vânzare o colecție intitulată ”Porsche x BOSS” în magazinele ”BOSS Stores” și în magazinul său online, începând din martie anul viitor.

Imagini sunt disponibile în Porsche Newsroom (http://newsroom.porsche.com) și în baza de date Porsche pentru presă (https://presse.porsche.de).

Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×