News
Ultimele stiri

News

a 18-a victorie Porsche Le Mans

Finală dramatică și rezultatul dorit: a 18-a victorie Porsche Le Mans.

9 November 2016

Se spune că la 17 ani încă mai visezi. Visuri pentru care trebuie să lupţi și să crezi permanent în tine. Visul nostru: să adăugăm celei de-a 17-a victorii, de anul trecut, de la Le Mans, pe cea de-a 18-a. Un vis care s-a îndeplinit și ne-a umplut de mândrie. Un sentiment aproape de nedescris. Dar să începem cu începutul. Duelul dintre Porsche și Toyota, din cursa de 24 de ore, a început să se intensifice la miezul nopţii, dar nimeni nu se aștepta la acest deznodământ. Până cu numai câteva minute înainte de final, Toyota părea câștigătorul cert. Apoi, în mod tragic, prototipul s-a oprit. Asta a însemnat că, o tură mai târziu, Porsche 919 Hybrid, cu numărul 2, condus de Romain Dumas, Neel Jani și Marc Lieb, își asigura victoria în faţa a 263.500 de spectatori. Astfel, unul dintre cele mai râvnite trofee din lumea motorsportului se întoarce acum la Zuffenhausen pentru încă un an.

Șeful LMP1 a reușit să puncteze foarte clar cât de surprinzătoare a fost această apărare a titlului în contextul întregii curse. Fritz Enzinger: „În primul rând, aș dori să îmi exprim respectul extraordinar faţă de Toyota, pentru performanţa sa senzaţională din această cursă. A fost un duel fantastic. Chiar înainte de final, eram pregătiţi să ne mulţumim cu locul II, și apoi, dintr-o dată, ne-am asigurat a doua victorie consecutivă generală la Le Mans, cu echipa Porsche. Aș vrea să mulţumesc echipei noastre extraordinare din Weissach, echipei locale și tuturor angajaţilor și fanilor Porsche care ne-au sprijinit aici.”
După o lungă oprire la boxe și încercarea de a recupera, cel de-al doilea Porsche 919 Hybrid, cu numărul 1 de concurs, ce i-a avut la manșă, pe rând, pe campionii deţinători ai titlului
mondial la anduranţă Ti mo Bernhard, Brendon Hartley și Mark Webber – a terminat al cincilea în clasa sa, câștigând astfel puncte pentru clasamentul producătorilor, în timp ce trio-ul
câștigător și-a consolidat poziţia de lider în cel al piloţilor.

Suntem incredibil de mândri de echipa noastră și ne înclinăm în faţa Toyota și a acestei lupte neobosite. Dar un lucru știm sigur: poţi să visezi în continuare, și după 18 ani.

Back to top
Solicitare pret

Mesaj*

×
Oferta finantare

Cerere Oferta Finantare

Mesaj*

×
Oferte piese si accesorii

Km parcursi

Serie sasiu

Mesaj*

×
Inscriere eveniment Porsche Driving Experience

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere evenimente locale si lansari

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Inscriere Evenimente Porsche Club

Ce masina detii?

Mesaj*

×
Porsche Approved

Mesaj*

 

×
Configurator

Mesaj*

Consimtamant pentru utilizarea datelor cu caracter personal pentru clienti si prospecti
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la Centrul Porsche Bucuresti. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care a intrat în vigoare începând cu luna mai 2018.

Pe viitor aș vrea să fiu informat despre produse, evenimente și oferte noi de la Porsche. In acest sens, va prezint acordul meu expres.

Sunt de acord ca Centrul Porsche Bucuresti, companiile selectate Porsche * și furnizorii de servicii angajati de ei sa foloseasca datele mele de contact, datele contractuale și de service, precum și datele privind interesele, vehiculele și serviciile mele utilizate , pentru clienți individuali și prospecti, și mă va contacta în acest scop.

Serviciul customer care pentru clienti si prospecti include informații personalizate și oferte despre vehicule, servicii legate de autovehicule, produse suplimentare Porsche, invitații la evenimente și sondaje privind satisfacția și așteptările mele.

Îmi pot retrage consimțământul de mai sus in viitor în orice moment, fără a preciza motivele.

*Porsche companies: Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., Radlicka 751/113E, 158 00 Praha 5, Czech Republic; Porsche Connect GmbH Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany; Centrul Porsche Bucuresti, Bdul Pipera 1/x, 77190 Voluntari, Jud. Ilfo; Porsche Inter Auto Romania, Bdul Pipera nr.2 , 77190 Voluntari, Jud. Ilfov

Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus a dealerului dumneavoastră sau prin e-mail la gdpr.porsche@porsche.ro urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică pentru respectivul grup de operatori de date cu caracter personal, nu pentru toți dealerii din Romania.

 Sunt de acord Nu sunt de acord

Prin semnătura dumneavoastră, luați la cunoștință și declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal, o listă a prestatorilor noștri de servicii și informații importante referitoare la procesarea datelor cu caracter personal care nu necesită acordul dumneavoastră. Solicitați un exemplar la reprezentanța dumneavoastră Porsche sau vizitați pagina noastră aici.

×